Срђан и Дијана су се трудили без обзира на тешке животне околности да својим синовима Новаку, Ђорђу и Марку обезбеде све што је потребно како би имали детињство за памћење и најбоље образовање. Све се то одразило на здравље њих двоје. Тако је Новак наслутио пред Дијанину операцију да његов отац пролази кроз тежак период. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

- Једне године, када сам била болесна и морала да се оперишем, чекала сам да ми два старија сина оду од куће. Била је зима. Новак је отишао у Аустралију, а Марко у Шпанију. Када сам оперисана, Новак је сваког дана звао на кућни телефон на који сам се обично ја јављала. Тих дана је чуо Срђанов глас и стално је питао где је мама. Ја сам из болничке постеље покушала да подесим глас да он не осети да се нешто дешава - присетила се Дијана у својој исповести и додала да је смогла снаге да сина по повратку дочека на ногама не кријући да је Новак и даље забринут за њено здравствено стање.

Фото: Профимедиа

 

Болест стуба породице је много утицала на Ђоковиће, а Новак се свом снагом бори да сачува мајку и да се од њега не сакрије нешто поново. 

(Папаразо.рс)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".