- Жао ми је што Србија није била у фул саставу и онако како ми знамо да одиграмо. Имамо времена да исправимо неке ствари, да се играчи одморе пре свега, никаква паника, никакав стрес после ове утакмице. Још увек је све у нашим рукама имамо две утакмице, победићемо и идемо даље - рекао је Пикси.

Први гол је постигао Ричарлисон након шута Нејмара. У 63. минуту је послао лопту иза леђа голмана Србије Вање Милинковића-Савића. Затим је постигао и други гол, а по речима коментатора Александра Стојановића, најлепши досад на Светском првенству. Акробатски волеј је подигао резултат и зацементирао коначних 2-0.

После одиграних мечева групе Г, први на табели је Бразил због боље гол-разлике, на другом месту се налази Швајцарска. Треће место припада Камеруну, док је Србија на последњем, али је ''прегрмела'' најтежег противника у овој групи. Следи меч против Камеруна 28. новембра.

Standings provided by Sofascore

Србија и Бразил су на Мундијалима одиграли укупно пет мечева. Три су била у знаку Бразила, док је Србија, односно Југославија једину победу однела 1930. године у Монтевидеу. Два меча су прошла без победника.

Швајцарска је данас победила Камерун, резултатом 1-0. У осталим мечевима - Уругвај и Јужна Кореја су одиграли нерешено, резултатом 0-0, док је Португал победио репрезентацију Гане резултатом 3-2.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".