Милица Павловић веома ретко говори о љубавном животу, а о оснивању породице не размишља много.

- Све препуштам да иде својим током. Нисам особа која планира такве ствари, али им се свакако надам. То ће за мене бити потпуно нова животна искуства и још немам појма шта ме у том смисли чека - искрена је певачица.

Фото: Петар Милошевић

 

На питање да ли ће идеални кандидат за ту породичну улогу, бити из јавне сфере, као неки њени претходни партнери, певачица је одговорила:

- Кад сам ја имала партнера из јавне сфере?, те се дотакла Николаса Савељића.

- Он је дечко спортиста, и то у Америци. Он је јавна личност? Па могуће да сада јесте, након што су га повезивали са мном. Онда тако можемо сматрати и за сваког будућег. Све и да не буде из јавне сфере, како ви кажете, он ће то постати након што се сазна да је мој изабраник- рекла је Милица за "Story".

 

 

Подсетимо, Милица је дуго крила везу са ватерполистом Николасом Савељићем, са којим је недавно и раскинула.

- Имали смо лепу љубавну причу, били смо годину и по дана заједно. Он дечко живи на другом континетну, у Америци је, бави се ватерполом, завршио је колеџ... Било је препрека, муке, временска разлика, па била је корона, не можеш да путујеш... Па кад дође као виђамо се у Црној Гори. Шта сам ја дечку радила, то је страшно било. Ми смо се свуда виђали и на крају када је дошао у Београд, Папарацо лов нас је ухватио. И нећу да кажем да то није истина. Крили смо се, као ајмо у стан, све у четири зида, као шетамо Калемегданом, ја стављам капуљачу... Јадан дечко са мном, али ја сам тешка особа, пола нек ми се прашта - рекла је Милица у емисији "Амиџи шоу".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Павловић у атрактивном издању

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".