Тако се на Редиту појавила порука коју је муж оставио љубавнику своје жене. Превара се догодила у Великој Британији, а многи су је описали као "пасивно агресивном", јер је сарказам у њој прилично јасан. Такође, чини се да је мушкарац огуглао на љубавнике своје жене, јер је овог мушкарца назвао редним бројем 86.

"Хеј, само сам хтео да те обавестим да спаваш са неким ко је у браку и да нисмо у отвореној вези, тако да не би требало да правиш прљавштину са њом. Не замерам што привремено свратиш да попијете пиће док нисам ту, али можете ли у будућности да ме обавестите да могу да померим ауто за вас?", написао је муж, а уместо потписа поручио је: "Живели, броју 86".

Наравно, корисници друштвених мрежа су одмах почели да коментаришу. И док једни мисле да је ужасно то што је мушкарац навикао да његова жена има љубавнике, други су овај потез назвали "маестралним". "Какав сакрзам", "Тако се то ради, господски", "Ово се зове мушкарац, свака част", "Ладно је 86. мушкарац којег тера од своје жене", "Ко зна шта би јој неко други урадио", "На нивоу", гласили су само неки од коментара...

Погледајте како изгледа порука:

Фото: Принтскрин Реддит

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".