Радовао се на Новом Зеланду заједно са осморицом играча одабраних и од Драгана Стојковића да представљају Србију на Светском првенству у Катару.

едини је наш тренер са скалпом Бразила, додуше на Мондијалиту, такмичењу најбољих фудбалера планете до 20 година. Вељко Пауновић уочи вечерашњег спектакла у Лусаилу из мексичке Гваладалахаре охрабрује Орлове.

- Прва утакмица на Мундијалу увек је најтежа, јер нико не зна шта може да очекује од себе и ривала. Значајна је победа на старту и обе екипе биће мало нервозне. Судар је то две репрезентације са сјајним учинком у квалификацијама, Бразил је 29 утакмица без пораза, Србија је на изванредан начин обезбедила пласман међу 32 најбоље селекције, уз то изборила место и у А дивизији Лиге нација – каже селектор златних Орлића 2015.

Фото: МВ

 

Повећао се оптимизам и међу нашим играчима после тријумфа Саудијске Арабије над Аргентином. Сада је више оних са веровањем да је изненађење могуће и вечерас. Надате ли се и ви успеху Орлова на старту?

- Свакако да подвиг Саудијаца делује охрабрујуће и за нас. То и све што је Србија урадила у последње време треба да буде база за самопоуздање, без чега нема успеха. Разлог за оптимизам видим и у доброј форми наших репрезентативаца. Играти са Бразилом увек је изазов. Било је тако и у млађим категоријама. Овај наш тим спреман је да се такмичи и парира јаком противнику - рекао је Пауновић за Спортски Журнал.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".