Моје дете има 15 година и од своје шесте године се бави кошарком, а 22. новембра је добио батине након тренинга од свог вршњака који већ дуже време вређа њега, нашу породицу и малтретира га, а сада је и брутално насрнуо на њега, тврди отац дечака из Сурдулице који је био жртва насиља.

- Њих двојица тренирају заједно кошарку већ неко време, а до туче је дошло изненада када му је након тренинга овај дечак пришао и отео му воду. Ту је почео и да му говори ко је он, шта се прави паметан ако је дао тројке, шта умишља ако има добре патике. Мој син је одговорио да не жели да се свађа и желео је да прећути на његове увреде, али овај није одустајао. Настављао је да вређа, а онда му је и бацио флашицу са водом - наводи забринути отац и додаје:

- Затим је кренуо да га вређа како је његов отац лопов, како му је мајка ку*ва, како је он преко везе у клубу. Када се моје дете окренуло јер није одговарало на увреде и прозивке, овај га је силно ударио отпозади и мој син је главом прво ударио у зид, а затим када је пао овај га је крвнички ударио песницом у главу.

Отац тврди и да су тада наишла два старија тинејџера која су тренирала и одвојила су насилника од мог сина.

Фото: Профимедиа/Илустрација

 

- Због ових озбиљних повреда моје дете не може да једе, не може да затвори око, а данас га водимо и код лекара на преглед због болести коју је давно имао. Моје дете је успело да се излечи, редовно тренира, а сада га вршњак брутално туче и малтретира и то све због љубоморе - тврди отац додајући да је полиција обавештена о свему.

- Полицајац који је узимао изјаве од мене и оца другог дечака када је видео како изгледа глава мог повређеног сина питао је оца дечака који је тукао моје дете какве повреде има његово дете да би он одговорио без имало срама: "Моје дете има повреде руку од ударца", на шта је његов син додао како га заиста боли рука јер је силно ударио мог сина.

Не могу да верујем да један родитељ тако нешто може да каже јер том реченицом је показао да подржава свог сина и то што тиче другу децу. Ја као родитељ нећу да допустим да се ово заврши без казне, поднео сам тужбу против родитеља, а и узео сам адвоката.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".