Драгана Косјерина важи за једну од најлепших жена на домаћој сцени. Атрактивна водитељка веома води рачуна о свом изгледу, као и о стилу одевања, а поред вансеријске лепоте може се похвалити и елоквентношћу и чврстим ставовима, због чега је често миљеница публике.

Ипак, када је реч о приватном животу, то је оно што годинама љубоморно чува само за себе, а на њеном Инстаграму можемо тек с времена на време видети неке детаље.

Иста прича важи и за њен животни простор, иако њени пратиоци донекле могу видети одређене делове просторија које зраче свежином и елеганцијом, а у собама махом доминира бела боја, као и природни материјали.

Сваки кутак одише комфором. Поред уметничких дела, почасна места на полицама заузимају књиге. Много књига. Није тешко погодити шта јој је омиљени хоби и на који начин лечи душу.

Собе су пуне природне светлости, а зидови и намештај су углавном беле боје. Таква комбинација у просторије уноси осећај свежине и чистоће, одајући рафинирани укус особе која их је уредила. Линије су једноставне, декор лаган, а стан - модеран и функционалан.

Посебну пажњу привлаче и илустрације и мапе у рамовима које дају готово бохо призвук. Када је у питању спаваћа соба, овде доминирају нешто тамњи земљани тонови, што је идеално за просторе који су намењени пре свега одмору.

Драгану виђамо у јутарњем програму и популарном квизу, а када се камере искључе, и када се и она искључи, одмара се далеко од свих, у миру и топлини свог дома.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".