Горан Богдан не воли да говори о свом приватном животу, јер жели да уместо њега говоре његове улоге.

"Отац", "Сенке над Балканом", "Мочвара", "Време зла" само су неке од филмских и серијских остварења по којима шира јавност памти овог глумца.

Фото: Танјуг/Драган Kујунџић

 

 

Међутим, иако за медије не говори о свом приватном животу, његов љубавни живот је одавно у центру интересовања овдашње јавности.

Познати глумац већ неколико година ужива у складној вези са колегиницом Јованом Стојиљковић, коју је упознао на снимању серије "Сенке над Балканом".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RTL Show (@rtl.show)

 

Да његовом шарму нису могле да одоле многе жене, говори и чињеница да је некада давно Горан Богдан био у вези са некадашњом певачицом бенда Е.Т. Ланом Клингор Михић.

Међутим, како су тада писали медији, његови родитељи нису били пресрећни његовим избором. 

 

 

- Тих шест месеци, колико смо били у вези, било је прелепо раздобље, али живот иде даље, а нас двоје смо због бројних обавеза ретко успевали да се виђамо и градимо везу. На крају смо сели као одрасли 30-годишњаци и закључили да је боље да останемо пријатељи. Како и не бисмо, кад је Горан једна врло нормална, стабилна и топла особа која је била уз мене у важним животним ситуацијама - прокоментарисала је својевремено певачица. 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".