Наша позната певачица Зорица Брунцлик мајка је четворо деце и док смо њене ћерке Марију, Миљану и Злату имали прилике да упознамо, ретко ко зна да она има и сина Ђорђа, којег је добила из другог брака.

Фото: Н. Фифић

 

 

Зорица је већ са 18 година родила прву ћерку Марију и то у ванбрачној заједници са јавности непознатим мушкарцем.

Медији су писали да Марија живи у тешким условима и да Зорица, наводно, не брине о њој, што су касније обе демантовале.

Прошло је неко време, а Зорица је на луди камен стала са хармоникашем Зораном Тутићем и са њим је добила сина Ђорђа Тутића. Он не воли да се јавно експонира, али сви који га познају кажу да је пасионирани љубитељ моде.

Зоричин син је ожењен и отац је двоје деце - дечака и девојчице, а оно што је посебно интересантно и његовом стилу јесте да је дефинитивно наследио ексентричност модног израза од своје мајке.

Зорица се потом поново удала и добила још једну ћерку Миљану у браку са хармоникашем Љубом Кешељом. Зорица и Љуба нису у добрим односима, а певачица га је у медијима оптуживала да га ћерка не занима и да је не виђа.

Након разлаза од њега Зорица се заљубила у хармоникаша  Мирољуба Аранђеловића Кемиша. С њим је добила ћерку Злату. Реч је о познатој естрадној шминкерки Злати Аранђеловић, супрузи певача Милоша Вујановића.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".