Као што је важила за једну од најлепших дама на јавној сцени  у младости, тако је и сада Сузана Манчић на њој изузетно важан дан зрачила лепотом. Поред тога, лепа водитељка је решила да се часи са путовањем у град светлости, тако да је за разлику на прошлогодишњи рођендан који је провела у породичној атмосфери, Сузана овај пут провела сама и то поделила са пратиоцима на друштвеним мрежама.

Сузани су после објављених фотографија на рачун свог изгледа добијала само похвале осим честитики.  Некадашња лото девојка је упловила у седму деценију и изгледа савршено. 

- Да ли се сећате филма "Само не ти"? Са Дајаном Китон и Џек Николсоном? Њен сан је био да рођендан прослави у Паризу у ресторану Гранд Цолберт …. Е, и мени се жеља испунила. Хвала свима на лепим жељама - ставила је она као опис фотографије откривши да је још једну своју жељу остварила.

Од ране каријере познато је да је важила за велику заводницу, а мушки род ни данас није имун на њену лепоту. Мушкарци су спремни да на различите начине задобију њену пажњу. Међутим, у њено срце се пре неколико година уселио грчки банкар Симеон Оцмокос са којим је у браку и великој љубави.

Међутим, бројни пратиоци су се изненадили чињеницом да на фотографијама са овог путовања нема њеног емотивног изабраника који би на најлепши могући начин употпунио рођендан Сузане Манчић. Било како било, ако је судећи по њеном препознатљивом широком осмеху и веома добром расположењу, водитељка несумњиво ужива у путовању, а није искључено ни да ће јој се супруг придружити и приредити чаролију својој драгој.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".