Михајло Веруовић Војаж и Ђина Џиновић раскинули су своју љубавну везу почетком октобра, само мало више од месец дана након што смо их је папарацо Пинка први пут ухватио заједно током романтичне вечере у једном ресторану на Гардошу.

 

 

Иако њих двоје нису никада јавно признали да су били у љубави, од почетка њихове везе се знало да се Ђинин избор није никако допао њеном оцу Харису Џиновићу.

Како време пролази, полако испливавају прави разлози који су довели до тога да ово двоје младих стави тачку на свој однос, а главни узрочник је, као што се могло и претпоставити, управо Харис.

Фото: Н. Фифић

 

 

- Хариса је јако нервирало и то што се они виђају код њих у кући и што се тамо снимају за друштвене мреже, чији је он велики противник. Иако се до тада није мешала у ћеркине изборе партнера, тада је на Харисову страну стала и његова супруга Мелина, која је саветовала ћерку да на ту причу стави тачку и да се посвети студијама. Ђини је све то тешко пало, била је утучена неколико дана, али је на крају схватила да јој не треба сукоб с родитељима. Поред тога, обоје су трпели и велики притисак јавности, па су поразговарали и решили да остану у добрим односима - завршава извор за Пинк рс.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

 

Подсетимо, и сам трепер је недавно признао да је опет заљубљен, али да није у питању певачева ћерка.

- Нисам ни с једном јавном личношћу, али заљубљен - јесам. Нисам још увек заузет - признао је Војаж.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".