Тврдоглавост може бити врлина и мана, у зависности од тога у коју се сврху користи. У позитивним случајевима може бити пресудна за остварење циља, али претерана тврдоглавост људима често зна да узрокује проблеме.

Ово су најтврдоглавији хороскопски знаци.

ж

Фото: Профимедиа

 

 

Бик

Бик је без сумње најтврдоглавији знак Зодијака. Они ће вас саслушати и сложити се са свиме што говорите, али затим ће све направити по своме. Можете их уверавати да ниу у праву или да нешто није добро за њих, можете им све нацртати, пружити им убедљиве аргументе и необориве доказе, али Бикови ће свеједно урадити шта они желе. Често су превише тврдоглави на своју штету.

Ован

И овај је рогати знак познат по тврдоглавости. Ако мислите да можете Овна наговорити на нешто, размислите двапут. Он је навикнут да све ради на свој начин. Када нешто науми, не постоји ништа што можете рећи или урадити како би се предомислио, а за своје ставове спреман је да се бори до самог краја.

Јарац

Јарци су тврдоглави, али само зато што не желе да буду беспомоћни. Настоје да све своје будуће одлуке темеље на прошлом искуству, па ако вам кажу да ће урадити нешто по своме, тако ће и бити. Јарац није свадљив и не показује емоције, али ако покушате да га натерате да уради нешто што не жели, тада ћете упознати његов бес, пише "Крстарица".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".