Рак

Ракови су изузетно осетљиве и романтичне душе и склони су носталгији. То их често одводи на нека "места и људе" које желе да забораве, па се препуштају размишљањима о бившим љубавима. Због тога су често у искушењу да се врате некадашњих партнерима. Ракови не подносе самоћу, па брже боље - желе да  попуне емотивну празнину. Често код себе гаје страх да неће пронаћи праву особу или препознати љубав у новим везама па се враћају старим љубавима јер су им они сигурна зона. Тешко им је да изнова упознају друге људе, па радије бирају већ познате емотивне путање, ма колико то било лоше по њих.

Фото: Профимедиа

 

Рибе

Рибе често размишљају о својим бившим партнерима и долазе у искушење да се са њима помире, а често их воде различити мотиви ка томе. Некада је то жеља да докажу бившима како су незамењиви и најбољи, те покушавају да поврате поверење на све могуће начине. Са друге стране, постоје и они које покреће, пре свега, емоционална веза односно немогућност да замисле живот без свог некадашњег партнера. Рибе не заборављају своје бивше љубави и често о њима размишљају. 

Фото: Профимедиа

 

Девица

Иако Девица делује смирено и прагматично често се иза тога крије сумњичавост и страх  и често им је потребно много времена како би пронашли сродну душу јер су прлично избирљиви типови. Зато, ако добију и неки мали сигнал да се помире са бившим партнером, они ће брже боље то учинити  јер девице сањају о повратку у неку лепу прошлост и склони су да идеализују бивше партнере.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".