Више знакова мора да буде на опрезу и не реагује бурно. Враћање љубави из прошлости, судбински сусрети, раскиди - децембар ће многима донети промене на љубавном пољу. Важне одлуке не доносите пре јануара 2023.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Код вас без претераних дешавања на пољу љубави. Слободни Овнови ће одлучити да и даље буду слободни. Заузети нека искористе подршку партнера јер заиста вам је он сада ветар у леђа.

Бик

Лекције су кључна реч за вас. Немојте бити превише љубоморни и не наседајте на провокације партнера. Можда само проверава докле ваша љубомора може да иде. Слободни ће имати шансу да уђу и везу, али будите опрезни јер особа преко пута вас није искрена.

Близанци

Слободним Близанцима се пред крај године дешава љубав на први поглед и та љубав има тенденцију да заиста дуго потраје. Заузети ће бити на клацкалици да ли напустити садашњу везу и вратити се особи из прошлости. Заиста је одлука само на вама.

Рак

Кључна реч за Ракове: мир и опрез без наглих речи, реакција и одлука. Код појединих се чак може десити да буду остављени. Слободни нека буду разумни и своји у флерту да не би послали погрешну поруку.

Лав

Леп и раскошан месец пред вама. Слободни ће имати прилику за новог партнера или ће се определити за стару велику љубав која већ дуго скупља храброст да вас контактира. Заузети ће имати леп месец са партнером , дружења и провод са пријатељима као и лепо романтично путовање.

Девица

Превише свађа и несугласица за заузете Девице. Све због ретроградног Марса који од вас на неки начин ствара џангризаву и незадовољну особу. Слободне Девице ће и од најлепшег удварања створити свађу.

Вага

Заузете Ваге ће имати дивне тренутке са вољеном особом као и краће путовање које ће бити још једна потврда да сте изабрали праву особу. Слободне Ваге улазе у везу.

Шкорпија

Ако сте слободни, немојте тек тако улазити у везу само да не будете сами. Заузете Шкорпије ће уживати у пажњи свог партнера.

Стрелац

Ако сте у вези имаћете подршку и разумевање од партнера као и његову велику пажњу. Дословно ће учинити све да вас усрећи. Слободни ће преко родбине упознати веома занимљиву особу.

Јарац

Били заузети или слободни покушајте да се опустите, посао неће побећи и научите да урадите нешто за себе, шта год то било, јер ћете тада бити срећни и себи и пријатељима и свом партнеру.

Водолија

Велики опрез за заузете Водолије! Никако не доносите одлуке, а са друге стране обавите разговор са собом, па тек онда са партнером али тек крајем јануара 2023. године. Слободни имају дозу незадовољатва и меланхолије. Стање се поправља већ пред крај месеца, а поготово у јануару 2023. године.

Рибе

Овога пута слушајте своју интуицију. Биће знакова за љубомору, а ви ако не верујете својим очима послушајте унутрашњи глас. Али овог пута будите мудри ништа не радите, пустите време да све покаже и како год звучало уживајте у празницима. Слободни ће имати више удварача а интуитивно одлучите коме ћете пружити шансу.

(Млечни пут)

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".