Јована је у интервјуу отворила душу и присетила се кроз шта је пролазила у току своје каријере.

- Не волим да причам о томе, али истина је да су на почетку каријере покушали да ме врбују за бављење елитном проституцијом. Не желим да кажем име тог човека који је покушао, али рећи ћу само да сам била планирана за то, и то на најгори начин. То је нешто о чему никада нисам причала. Била сам планирана за најелитнију проституцију зато што сам хиперинтелигентна. Нуђено ми је да уђем у тај посао и да радим са најмоћнијим мушкарцима на светском нивоу - почела је излагање Јоване.

Фото: АТА имагес

 

 

- Та понуда је дошла отворено, а не на увијен начин. Нуђено ми је читаво богатство у замену за то да будем увучена у елитну проституцију, односно да будем жена задужена за јаке мушкарце на светском нивоу, првенствено у свету фудбала. Мене су одабрали за то јер перфектно говорим шпански језик, као спрски, а и енглески говорим сасвим добро. Зато су мене планирали за те шпанске фудбалске кругове.

- То су били моменти у мојој каријери на којима сам положила испит. Некада ћу испричати детаљно шта се све ту догодило, али могу сад да кажем да ме је тај човек 12 сати убеђивао и нудио ми све на свету. Још памтим реченице које ми је говорио. Имала сам 24 године. Тек сам завршила факултет. Они су и имали инфос са Правног факултета да сам врхунски интелигентна, као и да имам ту фаталну црту у себи - наставила је исповест Јеремићева за Јутјуб канал "Инспирација дана - инспирација ноћи".

Фото: Инстаграм принтскрин/ sorajavucelic, Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

 

- Он ми је рекао да само две жене на Балкану имају четири рупице на лицу када се насмеју, Северина Вучковић и ја. Нас две имамо ту сличну лудачку харизму, фаталну за мушкарце. Мој одговор је био: "Не!", чак и после 12 сати убеђивања. То се догодило у фебруару 2013. године, био је васкршњи пост. Пост ме је спасао јер сам постила. Вера ме је спасила. Највеће искушење мог живота десило се тада када сам имала само 24 године. Бог ме је спасао.

- Један од услова који је поставио тај човек је био и да се више никада не јавим родитељима. Тада ми се укључила црвена лампица у глави. То су монструми. То је било класично увлачење у проституцију. Говорили су ми да треба да носим хаљине од 5.000 евра, а не од 5.000 динара. Ишли су на то јер сам била на почетку каријере и нисам имала новца. Мислили су да се Јована Јеремић продаје за паре, зато ми је и смешно када ми сад неко каже да сам спонзоруша - истакла је водитељка.

- Ја сам тада положила морални испит. Ја не могу да будем спонзоруша јер сам све сама себи купила и обезбедила. Тај лик сада није у земљи. У бекству је. Он је био један од моћника. Никада нећу открити његово име до краја живота. Док се све то дешавало нисам осећала фрку и страх иако је он криминалац зато што постоји закон ћутања. Он мене после тога није дирао, нисам ни ја њега. Ми се поштујемо међусобно. После свега тога, када нисам пристала на његову понуду, рекао ми је да ме поштује још више.

- Мене поштују и криминалци, и људи на власти, и затвореници у Забели. Мафија ме поштује. Сви ме поштују. Он је имао своје право да ме пита, али ја нисам хтела да будем део те приче. Увек саветујем девојке да се не баве тиме. Било ми је тада тешко, али сам била храбра да победим, да победим саму себе. Највеће тестове сам имала на почетку каријере и зато и јесам тако неуништива - додала је Јована.

- Колико год са стране деловала лепо та елитна проституција због богатства, чак и када се ради о највишем нивоу проституције, за који сам ја била планирана, треба узети у обзир да све те жене скончају са психичким проблемима. Ако не користите дрогу или психоактивне супстанце не можете да радите тај посао. На крају вас поједе ноћ и нема вас више, нестанете, полудите или завршите у лудници.

(Блиц)

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".