Дабовићева је демантовала гласине да је од зараде на ОнлyФансу купила стан.

- Прво, о цифрама се не говори, али немојте претеривати. Нисам купила стан, сачекајте још мало - рекла је кратко Милица, а онда проговорила о негативним коментарима са којима се сусреће због одлуке да отвори платформу експлицитног садржаја.

Фото: Инстаграм принтскрин/ stefanovamama13

 

 

-Већ сам сто пута рекла да ја не читам те коментаре, али када видим да ме неко "пецне", јавно покажем да сам видела, али заиста, хвала Богу, нема их много - додала је она.

Некадашња кошаркашица је открила до које границе иде на ОнлyФанс-у:

- Требало би да се плати, да бих уопште ступила у контакт са људима, да би трошили моје драгоцено време. То јесте један врло тежак посао. Научила сам да имам неки ниво и да се не трошим много, заиста има дивних момака. Сви добро знате да нисам знала да је у питању порно сајт, ја од тога не бежим, то је чињенично стање, све је онако како се ја осећем, постоји граница и да ништа не желим - истакла је она.

На питање како је реаговала на изјаву Наде Обрић, да не би учествовала са њом у емисији "Магазин Ин" да је знала да има ОнлyФанс, Милица је рекла:

- Ја сам све оно што сте ви на плажама, да је Нада знала какве ја слике објављујем, сигурно не би тако рекла. Научила сам да ме осуђују пре времена - објаснилаје Дабовићева.

(Република)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".