Шкорпија

Овај хороскопски знак је необично мудар, допадљив и има посебну енергију. Романтична веза са Шкорпијом је експлозивна мешавина страсти и интелекта. Она је сексепилна, моћна и зна шта жели! Привлаче особе оо себе, често су у центру пажње и знају како да добију оно што желе. У души су нежни романтичари, али то не демонстрирају свима. Сва њихова романса и искрена љубав припашће само једној особи, оној која заиста заслужи њихово срце.

Потребна им је особа којој могу да се отворе и која ће постати део њиховог унутрашњег „ја“, неко ко задржава сопствену индивидуалност и независност. Када пронађу ову срећу у љубави, Шкорпије су невероватно срећне и чека их блистава будућност.

Фото: Профимедиа

 

Стрелац

Жена рођена у овом знаку више од свега цени слободу и независност. Одговорна је само за себе, своје потребе и живот. Иако није склона флертовању, веома јој је тешко да се одлучи за озбиљну везу. Идеалан партнер за овај знак биће неко ко разуме њену жељу за слободом и неће га мучити љубомора или посесивност. Жена Стрелац цени слободу, ужива да има авантуре, путује, лако се прилагођава и прихвата промене. Када се са њом неко повеже на дубљем нивоу, схватиће колико је овај однос драгоцен.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".