Сунцокрет

Сјајан попут сунчеве светлости, овај цвет одаје позитивност и срећу. Ако сте га одабрали, највероватније сте у друштву познати као 'сунце' јер знате да подигнете атмосферу и ширите срећу. Без обзира где идете, никада нисте без пријатеља или људи с којима бисте разговарали. Имате заразан осмех и добро се сналазите у лошим ситуацијама, одани сте људима које волите и учинићете све само да њима буде добро.

Фото: Профимедиа

 

Лала

Љубитељи лала су често најслађи у друштву и диви им се већина људи. Можда су мало срамежљиви, па им треба времена да се отворе и осете угодно с неким, али кад их људи упознају, тешко ће да их забораве. Увек обраћају пажњу на детаље и траже савршенство и ред у свему око себе.

Љиљан

Ако су љиљани цвеће по вашем избору, несумњиво је да сте главни у друштву. Ви сте онај коме се обраћају када имају проблем, а више сте него срећни када можете да им помогнете. Љубазни сте и дајете више него што је потребно. Често вас због ваше невиности и наивности људи могу и искориштавати. Међутим, то вас не спречава да и даље ширите доброту. Такође волите једноставност. Не волите да се хвалите својим постигнућима и особа сте која не воли да привлачи превише пажње на себе.

Фото: Профимедиа

 

Ружа

Људи који воле руже су страствене особе. Склони су да ставе своју породицу на прво место у свакој ситуацији и учиниће све што је потребно да их усреће. Њихов стил је грациозан, јер се држе подаље од упечатљивих ствари и мењања трендова, а с обзиром да су невероватно романтични, труде се да усреће свог партнера и да ствари у вези одржавају занимљивима, пише Times of India.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".