Призор који интригира многе, а коментари су брзо почели да пристижу. Венчање Рушке Јакић са њеним другим мужем Лалетом Надеждићем овековечено је фотографијом која ових дана обилази друштвене мреже и која подсећа на тренутке у којима је Рушка окружена сведоцима изговарала "да" човеку с којим је касније добила своју ћерку јединицу.

- Ништа ми није било важно осим љубави, оног тренутка када би љубав престала растајали би се. Тако је било са Дејаном, али и оцем моје ћерке Ане, мојим другим супругом - чувеним архитектом Лалетом Надеждићем. Са њим сам била две године, развели смо се кад је Ана имала само два месеца - причала је Јакићева за домаће медије, а венчање Рушке Јакић са овим архитектом ипак јој је остало у лепом сећању.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)


Иако је то венчање Рушке Јакић водитељка лепо упамтила, жали што је неке одлуке донела погрешно. После другог развода, наиме, Рушка је на себе преузела улогу и оца и мајке и својој Ани трудила се да пружи незаборавно детињство.

 

- Ту сам највише погрешила, хтела сам да будем и отац и мајка. Не треба давати више него што други могу да приме, на крају увек останеш сам. Радила сам и одгајала ћерку, мајка ми је тада много помогла око ње, она ми је најважнија била - рекла је Рушка

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Јелена Тинска

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".