Мајка и два сина страдали су у саобраћајној несрећи која се догодила јуче у Рогамима, када је возило слетело с моста у поток Ширалија.

Живот су изгубили Александра (43), Немања (19) и Младен (16) Коруга, а како преноси ЦДМ, њихов супруг и отац Гојко остао је без целе породице. Александра, Немања и Младен биће сахрањени у Пљевљима.

До несреће је дошло када је "цитроен саксо", плаве боје, слетео око 7.37 сати у поток Широлија, речено је "Вијестима" незванично из Управе полиције. Из реке је прво извучено тело женске особе, док су се у потрагу за осталим укључили рониоци Регионалног ронилачког центра.

На Фејсбук страници Службе заштите је објављено да су јуче у 07.37х добили пријаву да је у месту Рогами аутомобил слетео у поток Широлија, и да су на лице места упућене три посаде са девет ватрогасаца. Затим се акцији прикључила и екипа ронилачке јединице из Бијеле и након краће потраге на дубини од пет метара пронашла два тела, потврдио је директор Регионалног центра Бијела Данило Мијајловић.

Један од мештана Рогама казао је новинарима да је са братом и комшијама био напољу када је зачуо гласове који допиру са моста.

- Видели смо да ауто плута по реци и да је кренуло да тоне. Женска особа је искочила кроз задња врата и почела да плива. Пошто смо непливачи, брат и ја смо покушали да добацимо црево за које би се ухватила како бисмо је извукли из воде, али безуспешно - испричао је он.

Наводно је возач аутомобила покушао да пређе мостић, али је бујица однела возило, испричали су сведоци трагедије медијима.

Подсетимо, два аутомобила покушала су да пређу мост на омањој реци Широлија, која се налази испод Дукље, али је возач првог аутомобила одустао од преласка јер је река била превише набујала и поплавила мост, пише Стандард.

Међутим, како преноси овај портал, возач другог аутомобила је одлучио да ипак покуша да пређе. Кад је био на средини, јака водена бујица је преврнула возило која је завршило у реци.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Вијести/Антена М/ЦДМ)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".