Деведесетих година свет је био под окупацијом латино-сапуница, а јунаци популарних теленовела важили су за веће звезде од оних холивудских.

Сећамо се Касандре, Љовисне, Есмералде, али и Росалинде. Насловну улогу играла је мексичка глумица и певачица Аријадна Талија Соди Миранда или једноставно – Талија. Где је данас и шта ради?

Фото: Профимедиа

 

Талија, која је летос прославила 51. рођендан, сматра се једном од најутицајнијих латиноамеричких уметница. Представљали су је као краљицу латино попа, за шта је можда најзаслужнији њен супруг, чувени продуцент Томи Мотола, бивши муж Мараје Кери, са којим је у браку од 2000. године. Нема сумње да је глобални утицај популарних серија учинио своје, али њена прва љубав ипак је музика. Чак је за своја достигнућа у тој уметности добила звезду на холивудској Стази славних. Имала је и свој модни бренд, радио-емисију, написала је четири књиге, почасни је амбасадор Уницефа... Има и двоје деце, па можемо да додамо да је успешна и на том пољу.

Фото: Профимедиа

 

Талија се пре неколико дана појавила на додели латино Греми награда у Лас Вегасу. Ако се питате како данас изгледа, а нисте пратили њену каријеру протекле две деценије, можемо да вам кажемо да се није много променила. Као да смо „Росалинду“ јуче гледали...

ГАЛЕРИЈА:

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".