Након 10 година брака, Данијела Димитровска и Огњен Амиџић у јулу ове године саопштили су да се разводе, након чега се нису оглашавали поводом краја љубави и свог садашњег односа. Манекенка је сада први пут јавно проговорила о односу са бившим мужем, са којим има деветогодишњег сина Матију, истакавши да су остали пријатељи и да се редовно чују и заједно учествују у одгајању наследника.

Фото: Танјуг/ Сава Радовановић

 

 

- Огњен и ја смо у коректним односима, у ствари у нормалним односима, то нам је јако важно због развоја и одрастања нашег детета. Апсолутно сваки пут када је нешто везано за Матију ми се чујемо. Гледамо да будемо једно другом подршка на том неком новом путу који се дешава сада и који је пред нама, и превазилазимо све потешкоће - рекла је Данијела за "Блиц", додавши да није престала да верује у брак.

- Верујем и даље у институцију брака. Ја сам тако васпитана, долазим из једне патријархалне породице, таква једна заједница даје стабилност, сигурност, за оба партнера и за дете, тако да немам разлога да губим веру у то - истакла је и додала да не искључује могућност да ће се поново наћи пред олтаром:

- То нико не зна, ја не волим да кажем ни 'не' ни 'да', живот је чудо и радујем се будућности.

На питање да ли је тренутно заљубљена, лепа манекенка је, ипак, остала тајновита.

- Заљубљена сам увек. У себе, у дете, у све око себе, у живот - рекла је кроз осмех Данијела, којој је највећа подршка сестра Ивана.

- Мислим да је Ивана много лепша од мене. Она је неко ко се бави психологијом, када имате тај мир и баланс, онда додатно зрачите. Једна другој смо велика подршка, ја сам старија и онда сам више заштитнички настројена према њој и доста сам јој помагала током одрастања. Увек је ту уз мене и она је прва којој се обратим када имам неки проблем - закључила је за поменути медиј.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".