ФОТЕЉА КОЈА СЕ ЉУЉА

Сама помисао на такву фотељу која се у ноћи сама од себе љуља представља страшан момент, а према веровању и Ирској легенди, празна фотеља за љуљање је отворена позивница злим духовима да седну. Ако се љуља сама од себе, то је јасан знак да је неко већ заузео место...

ЗЕЛЕНА БОЈА

Некад је давно зелена боја зида била и отровна јер се мешала с арсеном, а данас се зелена боја зидова сматра као лош знак.

САТОВИ КОЈИ НЕ РАДЕ

Фенг шуи стручњаци упозоравају да код куће не чувате покварене предмете јер представљају неред и немају шта тражити у вашем дому. Покварени сат може бити јако лош знак, јер ако не ради то значи да бисте могли запасти у рутину и стајати у месту. Ако покварени сат пусти звук, то је сигнал да ће се у дому догодити смрт.

Фото: Профимедиа

 

КАКТУС

Лоша вест за љубитеље ове биљке:  Фенг шуи стручњаци истичу како биљке са бодљама делују као магнет за лоше вибрације. Бодље ће у живот унети тензије, а једини изузетак су руже чије трње не може уништити позитивну енергију овог цвета.

НЕРАСПРЕМЉЕН КРЕВЕТ

Не само да ће вас непоспремљен кревет осудити на непроспаване ноћи већ и ако вас неко прекине када га спремате. Пазите дакле да вас не ометају када равнате постељину.

ОТВОРЕНИ КИШОБРАН

Прича о несрећи коју доноси отворен кишобран у затвореном простору датира још из старог Египта, а сматрало се да ће сваки предмет који се унесе у кућу, а служи за заштиту од времена, значити непоштовање према боговима и одаје да не верујете у њихову снагу.

Фото: Профимедиа

 

МРТВЕ БИЉКЕ

Оне привлаче негативну енергију, а сасвим сигурно вам дом неће лепо изгледати.

ПРЕПАРИРАНЕ ЖИВОТИЊЕ

Ако се верује да мртве биљке доносе лошу енергију, онда је јасно да то чине и мртве животиње. Ако размислите нема ништа позитивно у томе да очи мртве животиње гледају у вас, а веројатно ни вашим гостима неће бити угодно боравити у таквом простору.

Фото: Профимедиа

 

СТАРИ КАЛЕНДАР

Ако га држите на видљивом месту у кући морате знати да делује исто као и покварени сат. Фенг шуи стручњаци упозоравају да такви предмети доносе несрећу, а чак могу и скратити живот, преноси радиосарајево.ба.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".