Забринути родитељи су огорчени због оваквог понашања петнаестогодишњакиње која је насрнула на недужну девојчицу, а пре тога јој, кажу, и претила.

- Понављачица је испребијала девојчицу ударајући је песницма и ногама, а све из љубоморе на њен успех и владање у школи. Деца кажу да су бесну насилницу једва одвојили од недужног, истраумираног детета. Она се од самог почетка школске године понаша као шериф, сви морају да јој буду подређени и ђаци страхују од ње - тврди један од родитеља ученика:

- Одмах су дошле полиција и Хитна помоћ, а када је школа обавестила и родитеље, мајка девојчице-жртве једва је дошла себи од стреса. Како ли је тек детету које је претрпело насиље насилнице и доживело трауму за цео живот?

Наводно, девојчица је и раније упућивала претње:

- Вајбер групе одељења су највеће зло, преко којих поједини ученици вређају и психички злостављају другу децу. Испада да су насилницима најчешћа мета добри и повучени ђаци, као што је била и ова девојчица. Најгоре од свега је то што су нам деца рекла да су дечаци из других одељења, који подржавају ову тинејџерку-насилницу, рекли да је најбоље да се жртва испише из школе јер ће њихова "другарица доћи у школу већ сутра и отворити јој лобању".

(Ало)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".