Маја је 2015. године у споту имала главну улогу, а у тадашње време се говорило да је Раста своју сада бившу супругу Ану Николић варао управо са старлетом. 

Маринковићевој се Раста допадао, а када је сазнала да снима спот, она је тражила све могуће начине само да буде део пројекта. МЈедији су у више наврата писали о наводној вези између репера и Маје којој је он био пут ка ријалитију. 

Фото: АТА имагес

 

Маја је истакла до ничег није било између њих и да се све заснивало на пословној сарадњи и да јој није слао поруке из кућног притвора: 

- То се стално коментарише, тај наш однос. Ми никада нисмо били у љубавном односу. Ја сам снимала спот за њега као модел. Стварно никада ништа није било између нас, знате већ да бих ја рекла да јесте - истакла је тада Маринковићева за "Ексклузивно".

- Он никад није ни пробао да ми приђе на тај начин. Док смо снимали тај спот он је био у вези са другом девојком. Заиста ништа нисмо имали.

Фото: Катарина Михајловић

 

- То се стално коментарише, тај наш однос. Ми никада нисмо били у љубавном односу. Ја сам снимала спот за њега као модел. Стварно никада ништа није било између нас, знате већ да бих ја рекла да јесте - истакла је тада Маринковићева за "Ексклузивно". - Он никад није ни пробао да ми приђе на тај начин. Док смо снимали тај спот он је био у вези са другом девојком. Заиста ништа нисмо имали.

(Курир.р)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".