Тежак инцидент догодио се у понедељак, у Лос Анђелесу кад су нападачи пуцали на познату глумицу Дениз Ричардс и њеног супруга Ерона Фајферса.

Глумица и њен супруг Ерон на срећу нису повређени, али она је била веома узнемирена, након што је метак погодио задњи део њиховог камионета, преноси ТМЗ.

Фото: Профимедиа

 

На овом сајту је објављена и фотографија рупе од метка која се налази на возачевој страни камионета који је возио Денизин супруг.

Према писању поменутог портала, муж глумице је био за воланом и имао је проблема да пронађе студио у који је возио Дениз на снимање филма. Возач иза њега је био изнервиран због његове неодлучности и почео је да виче, а затим је и пуцао на ауто са Дениз и њеним супругом.

Холивудска звезда се тресла кад је дошла у студио и плакала је, преноси ТМЗ.

Фото: Профимедиа

 

Денис Ричардс је најпознатија по филмовима крајем деведесетих и почетка двехиљадитих као што су "Drop Dead Gorgeus", Valentine", "Scary Movie 3" и ријалити програму "The Real Housewives of Beverly Hills".

Дениз је била у браку са Чарлијем Шином, са којим је добила ћерке Сем и Лолу 2004. године. После развода и јавног признања да њен бивши супруг болује од ХИВ-а глумица је јавно демантовала да су њена деца заражена и да се глумац инфицирао после брака са њом.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Филмска дива Софија Лорен - синоним лепоте и женствености

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".