Редитељ Милорада Милинковић у чувеном квизу "Потера" има улогу трагача, међутим јавност није толико упозната да је био у браку са познатом  глумицом Јеленом Ђукић која има улогу Вишње у омиљеној серији гледаоца "Игра судбине".

Јелена и Милорад имају ћерку Дивну, а развели су се пре четири године. Глумица је једном приликом коментарисала њихов развод: 

- Имамо дете о коме водимо рачуна заједнички. Споразумно и цивилизовано смо се разишли и остали смо у коректним односима. Када се прекине неки емотивни однос - он је прекинут. После тога људи остају блиски једино ако имају нешто што их веже, а у нашем случају то је дете. Трудимо се да њој буде добро и да израсте у здраву и стабилну личност - говорила је Јелена раније.

Јелена је нову љубав упознала преко пријатељице. Човек уз ког је пронашла срећу Београђанини је, зове се Марко Тодоровић а живи и ради у Канади. Везу је било тешко одржавати путем вајбера: 

Фото: РТС принтскрин

 

- Још један изазов за нас био је тај што он не живи у Србији, па је упознавање, односно препознавање, углавном текло преко Вајбера - открива Јелена за магазин "Глориа" и наставља:

- Марко је бескрајно шармантан и духовит човек, то је прво што сам приметила, а пре свега је неко ко воли људе и живот на сличан начин као и ја. Ушао је у мој живот у тренутку кад сам се осећала стабилно и задовољно. Имала сам у том моменту све што ми је било потребно, сем неког ко ће заједно са мном да умножи то задовољство и да наставимо заједно да корачамо кроз наредне животне изазове. Лако се договарамо око свега, и различитости у карактеру превазилазимо на лаган начин, битно је да није компликовано. Зрели смо људи, слични смо и то изгледа као довољна основа за здрав однос. Обоје имамо бракове иза себе и верујем да смо у њима нешто научили - додала је глумица.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".