Миљковић сматра да би нови посао радио много одговорније у односу на друге произвођаче:

- Искрено да вам кажем, много је тежак посао када је текстилна индустрија у питању, поготово када сте мали произвођач, односно када немаш целу фабрику јер много ствари мора да се ради на различитим местима, а много је и неодговорних људи. То је катастрофа једна и излудео сам недавно због произвођача и људи који шију - објашњава он.

- Ако планирате да се бавите текстилном индустријом - немојте! Пре свега, не исплати се, а и много је напорно, коштаће вас много живаца и стреса. Једино да отворимо фабрику. Не би то било лоше. Отварамо фабрику и у њој ћемо да запослимо све људе са овог канала који немају посао, а знају знање - дошао је на идеју јутјубер.

- То је једино решење. Ево већ видим да се јављају људи за посао. Радићемо одећу за наш бренд, а онда и услужно за друге јер ови који сад раде услужно су веома неозбиљни. Када бих ја или било ко други ушао озбиљно и одговорно у тај посао - покидао би! То је добра идеја јер ови који сада раде не поштују рокове, мењају цене, не поштују договоре - испричао је Марко.

Подсећања ради, пар је купио плац на селу где планирају да изграде викендицу, али и плац размишљају да искористе и за додатну зараду, па су заједничким договором направили план да од ове некретнине у свом поседу направе мало етно-село, које ће изнајмљивати на дан или два за разне врсте прослава.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".