Александра Стојковић Џиџа недавно је објавила нову песму, а улогу у споту је имао и њен однос Драган Стојковић Босанац. 

- Драго ми је да смо изазвали реакције. Текст је једно уобичајено стање код нас у Београду, дивљање,хаос. Хтели смо да пошаљемо важну поруку, а то је да треба да поштујете родитеље. Направили смо фору са главним глумцем, односно са мојим татом. Заправо смо пренели једну приватну атмосферу из наше куће на мале екране јер ми тако заиста функционишемо. Иако не живимо заједно он ме пита да ли сам отишла кући и када ћу кући - објаснила је Џиџа и истакла да њен отац није строг.

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

 

- Доста је флексибилан и разуме и младост и лудост - поручила је кроз осмех.

Босанац је годинама уназад члан жирија "Звезда Гранда", а уместо туђег, сада је имао задатак да оцени певање свог детета.

- Песма је интересантна и држи пажњу, као и спот. Иако нисам из тог филма, сем оног доброг ритма и рефрена, волео бих да ово изведе уживо. Мени се свиђа, па коме се свиђа, свиђа се! Па ни мени се многи не свиђају па их трпим, шта ћу - поручио је Стојковић поносно.

Фото: В. Данилов

 

 

- Џиџа мене итекако поштује. Мени је јако велико задовољство што са њом немам тегоба, мимо музике. У музици се не слажемо увек - нашалио се Босанац.

(Гранд Онлине)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".