"Место где нови животи започиње. Ако мислите да нема наде, варате се". Слоган је једне приватне клинике која се бави лечењем болести зависности, депресије и анксиозности чији је директор Милош Меденица, бивши рукометаш Црвене звезде који је ухапшен прошле недеље на београдском аеродрому "Никола Тесла" са осам грама хероина.

Како се наводи на сајту ове клинике, ово је модерна болница која лечи сваки облик зависности од 7 до 14 дана, без супституционе терапије на крају лечења.

Међутим, оно што је занимљиво јесте да је Меденица 2014. године био позитиван на допинг тесту.

Антидопинг агенција Републике Србије објавила је тада да је средњи бек Црвене звезде позитиван на забрањене супстанце - карбокси ТХЦ и сибутрамин (стимуланс који се налази у суплементима, али и зеленом чају). Рукометни савез Србије, донео је тада одлуку о привременој суспензији спортисте до окончања поступка.

Фото: Принтскрин

 

На аеродрому се опирао

Меденица је прошле недеље дошао на аеродром одакле је требало да отпутује за иностранство. Међутим, док је стајао у реду да чекира авионску карту, наводно је нервозно цупкао ногом и често излазио из реда и враћао се. Полицајцима који патролирају на аеродрому је било чудно његово понашање, а када су му затражили документа, Меденица је почео да виче и да тражи објашњење зашто му полицајци траже пасош.

Како преносе медији, патрола га је затим замолила да пође са њима у службене просторије, али Меденица је у паници почео неког да позива телефоном. Полицајци су затим покушали да му одузму телефон, али је он почео да их гура и да се отима. Будући да је корпулентан и веома снажан , савладан је тек након што је дошла специјална јединица која обезбеђује аеродром.

Приликом претреса у службеним просторијама, код Меденице је у доњем вешу окривена кесица у којој је било осам грама хероина.

Он ће, изузев поседовања дроге, одговарати и за напад на службено лице.

Из клинике без одговора

"Блиц" је у више наврата контактирао клинику у којој је Меденица води као директор за коментар, међутим упутили су нас на њихов мејл уз наводе да ће нам одговорити. Од њих до данашњег дана нисмо добили никакву повратну информацију.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".