Бивши муж Јоване Јеремић, Војислав Милошевић наводно поново жели да је запроси.

- Јована је Војина вечна љубав. То је чињеница. Он је њоме опчињен. Иако нису заједно годину и више, Воја се њој и даље нада. Јеремићева је према њему увек била човек и прави пријатељ. Он је пролазио кроз озбиљне животне проблеме и она је ту за њега апсолутно за све. То му много значи јер зна да има сигурност у жени коју и даље воли. Ја Милошевића познајем годинама и могу да вам кажем да је она и једина дама која је оставила неизбрисив траг у његовом срцу - каже извор.

Фото: АТА имагес

 

Воја је био пресрећан што га је Јована позвала на рођендан и што му је дала најзначајнију улогу те ноћи:

- Видели сте и сами да је тај рођендан одјекнуо као бомба. Нико није очекивао да ће се Воја појавити, али ни да ће она онако ноншалантно и шмекерски, у свом стилу, с њим играти и певати цело вече. То му је вратило веру и наду у љубав. Верујте ми да би он више од свега на свету волео да поново буде у браку с њом. Време ће показати да ли ће се њих двоје вратити на старо и обновити љубав.

Међутим, једини ко би могао Милошевићу да поремети љубавне планове с Јованом јесте мистериозни господин који се на рођендану није појавио, али је зато послао огроман букет цвећа, који је био тежи од слављеницине килаже.

Фото: Јутјуб принтскрин/ново јутро

 

- Мој живот је увек непредвидив, али једно је увек сигурно. Никад не бих могла да будем с мушкарцем кога не волим. Водим љубав само са оним ко ми је центар универзума у том тренутку. Ко ће то бити у мојој скоријој будућности, то само зна бог. Што се Воје тиче, кад вас већ то занима, као што сам и њему рекла, он једини има сигурно место у мом животу. Он је моја константа и то ће морати да поштује сваки будући мушкарац у мом животу - поручује Јована.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".