Милош Меденица, бивши рукометаш Црвене звезде, ухапшен је на београдском аеродрому "Никола Тесла" јер му је у доњем вешу нађена кесица са дрогом.

Меденица је покушао да унесе у авион осам грама хероина.

Он се приликом хапшења отимао и пружао отпор, па ће, осим за поседовање дроге одговарати и за напад на полицију.

- Док је Меденица стајао у реду да чекира авионску карту, нервозно је цупкао ногом, често је излазио из реда и враћао се. Полицајцима који патролирају на аеродрому било је чудно његово понашање, а кад су му затражили документа, Меденица је почео да виче и да тражи објашњење зашто му полицајци траже пасош. Патрола га је затим замолила да пође с њима у службене просторије, али Меденица је у паници почео неког да позива телефоном. Полицајци су покушали да му одузму телефон, али он је почео да их гура и да се отима. Будући да је корпулентан и веома снажан, савладан је тек након што је дошла специјална јединица која обезбеђује аеродром - рекао је извор Новости.

Иначе, Меденица је био у жижи јавности и 2014, када је био позитиван на допинг тесту, после утакмице трећег кола Суперлиге. Наиме, Антидопинг агенција Републике Србије објавила је да је средњи бек Црвене звезде био позитиван на забрањене супстанце - карбокси ТХЦ и сибутрамин (стимуланс који се налази у суплементима, али и зеленом чају).

Рукометни савез Србије, који је надлежан за поступање у првом степену у овом случају, донео је тада одлуку о привременој суспензији спортисте, до окончања поступка.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".