Стефан Ђурић Раста недавно се нашао у центру скандала када га је бивша супруга Ана Николић испрозивала на Инстаграму. Како он сада наводи, не жели да коментарише њихов однос како би заштитио ћерку Тару, али и блиске особе и породицу.

Раста је испричао и да се плаши времена у ком ће његова наследница одрастати као и да би волео да јој подари брата или сестру.

Фото: Инстаграм принтскрин/ananikolicofficial

 

- Уопште не желим да коментаришем Анине прозивке. Да, тиме првенствено желим да заштитим своју ћерку од медијских натписа, али и све остале чланове фамилије који немају везе са јавним животом. Ето, то је разлог што не желим да киоментаришем.

О томе да ли је истина да је Ану изнервирало то што је видела његов снимак са Наташом Беквалац, он тврди:

- Не бих знао да одговорим на то, знам да је био супер наступ - каже Раста.

Фото: АТА имагес

 

Оно на шта се Раста сада базира јесте да се максимално посвети својој ћерки.

- Моја ћерка је мој живот, музика је мој живот, тако да све је то мој живот и успевам да хендлујем. Плаши ме сличност мене и Таре. Поготово зато што сада видим да су ствари доста брже у односу на оно када смо ми били млади и на улици. У једну руку ме плаши, а у другу знам да је то нешто што човека од корена сачини, спреми га за живот. Живот није лак и није место где ће је неко мазити и пазити. Тренутно се трудим да не видим ни један аспект тог живота који је чека. Чувам је, не дозвољавам да јој се намећу обавезе и да је било ко уцењује. Доћиће време када ће то да се деси. Треба да се игра док може да се игра. Ја у свом детињству нисам имао ту срећу, она има и мислим да то треба да искористи. Волео би да јој детињство прође у игрању, забави и ето, колико може у спокоју - рекао је Раста за "Курир".

Фото: АТА имагес

 

Репер је открио и да ли испуњава ћерки све жеље.

- Трудим се да јој приуштим и обезбедим све, али покушавам и да јој објасним да у сваком тренутку буде срећна и захвална и да схвати колико значи када нешто може да има. Са друге стране, ми као родитељи морамо, то је наша обавеза да детету обезбедимо леп живот.

Раста се дотакао улице и одрастање на њој.

- Људи стално причај да треба да склоне децу са улице. По мени је то немогуће, нешто што не постоји, ако комунизам. Оно што ми можемо да урадимо јесте да им дамо активности којима ће да се баве на улици, а које ће им после бити примењиве у пракси у животу. Имам гомилу другара који су цртали графите, касније су постали дизајнери који су уређивали разне екстријере и ентријере. Примењиво су се бавили тиме, узимали лову, а сада и живе од тога. Маса тих ствари је примењива, може да се ради кроз живот. Ето, музика, денс, свашта нешто корисно и ја се водим тиме. Треба им дати што више активности и мотивације да они то могу.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ана Николић - ретроспектива каријере

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".