Вођа земунског клана, Лука Бојовић, биће депортован у Србију из шпанског затвора и у Београд слеће 30. новембра, а његова мајка Анђелка се огласила поводом овог догађаја.

Када је потврђена информација о његовом доласку Лукина мајка Анђелка се огласила за Курир и открила како се осећа поводом доласка сина у Србију после 10 година.

- Добро сам, у музеју сам и гледам слике. Нико ме још није обавестио о његовом доласку, ви то знате пуно боље од мене - кратко је рекла Анђелка Бојовић.

Фото: Архива Новости

 

Начелник СБПОК-а Нинослав Цмолић открио је датум Лукиног доласка и истакао да су припадници МУП свесни да је Бојовићу живот у опасности.

- Лука Бојовић 30. новембра биће депортован у Србију, полиција ће га сачекати, биће му издата документа. Наша полиција зна да му је безнедност угрожена, али он је слободан човек - рекао је Нинослав Цмолић за ТВ Прва.

Лука Бојовић у Шпанији је одлежао десет, а остало му је још две године робије које ће провести на слободи и то под условом да не почини ново кривично дело, али и не понови оно за које је осуђен пред шпанским истражним органима - не тргује дрогом, не носи оружје.

Фото: Јутјуб принтскрин/2012nbavideos

 

Подсетимо, Анђелка Бојовић је позната српска уметница која се бави сликарством и графиком и професорка на Факултету ликовних уметности.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".