Заједно са њим ухапшен је и власник тог стана. Према оперативним подацима, Павле О. је припадник навијачке групе "Принципи", коју су до хапшења пре две године, предводили осумњичени за низ тешких убиства и друга кривична дела, Вељко Беливук и Марко Миљковић.

Био је изразито активан и високо позиционирани припадник "Принципа", али се након хапшења вођа, Беливука и Миљловића, примирио. За Павлом О. је пре два дана била расписана потрага након што је избегао хапшење приликом претреса куће његовог зета Петра Б. (37) у Крњачи.

Током претреса у Петровој кући заплењено је 22 килограма марихуане, 2 килограма амфетамина, 700 грама хашиша, 150 екстазија, машина за вакумирање и 2 електронске вагице за прецизно мерење.

Фото: Н. Скендерија, Принтскрин ТВ Пинк

 

Приликом претреса Петрове куће пре два дана, Павле је пришао кући, јер је, како се верује, дошао по робу, али је побегао.

Петар Б. је данас саслушан у Вишем јавном тужилаштву у Београду због сумње да је извршио кривично дело "неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога".

Тужилаштво је након саслушања предложило судији за претходни поступак Вишег суда у Београду да му одреди притвор, а судија је тај предлог усвојио.

(Курир)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".