Саслушано је 16 лица, након ћега је Тужилаштво за организовани криминал предложило судији да се за свих 32 лица одреди притвор и то: Николи Вушовићу, који је и даље у бекству и за којим је расписана међународна потерница, Урошу Пиперском, који је ухапшен у Португалу, Недељку Тодоровићу, Дариу Ђорђевићу, који се налази у привору у Аустрији, Луки Церовићу, Александру Милошевићу, Александру Наумовском, Владану Микетићу, Дарку Малетићу, Рашо Бану, који је у бекству, Ђорђу Кнежевићу, Иви Букљашу, Јовану Бошњаку, Јовици Совиљу, који је такође у бекству, Николи Качаревићу, Лазару Илићу, који се налази у притвору у Црној Гори, Марку Тацићу, Милошу Павловићу, који је у бекству, Николи Божиловићу, Николи Милековићу, који је у бекству, као и Николи Филиповићу, Петру Јевтићу, Радивоју Јовановићу који су у бекству, Рајку Топићу, Стевану Мандарићу, Страхињи Савићу, који је у притвору у Црној Гори, Ивану Билетићу, Војину Ступару, Милошу Андрејевићу и Александру Остојићу - сва четворица су у бекству, Драшку Николићу и Николи Вукојевићу. 

Осталих шест лица који су обухваћени наредбом се већ налазе у притвору или на издржавању казне затвора у Србији, због извршења других кривичних дела. 

Реч је Милошу Миљановићу, Владимиру Ковачевићу, Вуку Урсулову, Марку Дракули, Милошу Раичевићу и Филипу Грујићу. 

ТОК спроводи истрагу због основане сумње да су припадници ове организоване криминалне групе чији су организатори Никола Вушовић звани Џони и Урош Пиперски, у периоду од почетка 2019. до 11. новембра 2022. године из користољубља и других ниских побуда на подмукао начин ликвидирали сада покојне Александра Шарца, Александра Халабрина и Драгана Ристића, и покушали да убију Самира Дивљановића, Милоша Ниловића, Андрију Зарића, Арсенија Стефановића и сада покојног Лазара Вукићевића.  

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".