На велику жалост драмске сцене и српске културе, глумачка дива Неда Арнерић нас је напустила у 67. години живота. 

Глумица је била срећна због премијере дечје представе у позориштанцу "Пуж", сертификату из немачког језика који је успешно савладала, повратку на часове јоге, прилици да отпутује у Индију и десетак дана проведе у ашарму где би стекла нова животна искуства. Радовала се животним ситницама и правим вредностима, одласку у пензију и пензионерским данима у Алпима, као и томе што ће по трећи пут постати бака и што ће син њеног брата добити сина: 

Фото: Милутин Лабудовић

 

- Пресрећна сам што ће се продужити лоза Арнерића. Наша фамилија је врло стара, имамо родослов још из 14. века. Породица се временом гасила и малобројна је. Ја на овом свету имам само брата. Кад смо били клинци, свако је имао своје друштво и своја интересовања. С годинама смо постајали све ближи, што је добро, сада смо једно другом највише потребни- изјавила је глумица у свом последњем интервјуу за "Хело". 

Недин старији брат Предраг, кога је звала Миша, први сазнао да му је сестра преминула. На дан трагедије, глумица брату није одговарала на позиве, а хитна и полиције испред зграде нису била добар знак. Предраг је позвао бравара да обије стан, пошто су врата била закључана. 

- Цео живот желела сам да скачем падобраном, али нису се наместиле коцкице. Пробала сам да возим даску на таласима и нисам се баш прославила. Помислила сам - ако нисам успела из прве, нећу то никад савладати, и баталила. Маштала сам да се попнем на Хималаје, желела сам да се бавим алпинизмом. Привлачили су ме екстремни спортови, али то ће остати за неки други живот, ако се деси. А можда се и деси, о томе ништа не знамо - биле су то неостварене жеље Неде Арнерић. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".