Жељко је са својом супругом више од 45 година, а сада је открио како успевају да одрже склад у њиховом односу.

- То је зато што смо веома рано почели. Покупио сам је с матуре, она је тада била матуранткиња Економске школе, рекао сам јој: Ти идеш кући са мном. Иначе, ја сам јој и певао на матури, постоји и фотографија те вечери. Она је одмах пристала да пође са мном, али њени родитељи су били против наше везе. Музичари су тада били на лошем гласу, одмах поред фудбалера и још неких занимања. Међутим, ја сам све то већ за неких пет-шест дана довео у ред. Њени су ми говорили да она жели да студира, а ја сам рекао да то може и поред мене. Али онда су брзо дошла и дечица, то вам је живот... Она никада није зажалила због своје одлуке. Дан-данас имам одличан однос с њеном фамилијом, живот све то некако намести, каже певач.

Фото: Инстаграм принтскрин/ zeljko_samardzic

 

 

Самарџић је открио и како се супруга Маја носила са његовом популарношћу.

- Научила је како функционише овај посао и није себи дозволила да упадне у замке у које је лако могла упасти. Знате, покушавали су новинари свашта, слали су жене у мини-сукњама да се сликају поред мене не би ли изазвали некакву контроверзу и то на Мајине очи, али она је увек била свесна тога шта се дешава и зато нису успевали да нас посвађају. Успели смо да останемо заједно толики број година јер нисмо дозвољавали глупостима да нам стану на пут. Буде ми жао кад видим масу својих пријатеља који су се развели ни због чега, многи су се касније кајали због тога, истиче он.

Фото: АТА имагес

 

 

У медијима писало о здравственом стању певача, а он је сада открио како се заправо осећа.

- И ту се пишу неистине како болујем од разних болести, па су ме неки пријатељи звали да провере. Рекао сам им да се никад нисам боље осећао. Што се тиче темпа, кад сам ово лето преживео, мислим да ћу све. Имао сам наступе сваког дана, прешао велики број километара, али трудим се да будем у кондицији за све то. Редовно шетам, предем по десет километара, мада је све то лепше када сам на мору. Мислим да ћу пред београдске концерте опет отићи мало доле да напуним батерије и надишем се тог ваздуха, рекао је Самарџић

(Сторy)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".