Она је у емисији "Цеца шоу" испричала како јој је хаљина коју је спремила за једну прославу била толико тешка, да за сигурно зна да данас-сутра треба да тражи што лаганију венчаницу.

- Овде сам до 20. и онда идем на Светско (првенство у фудбалу). Биће уживање. У последње време баш волим фудбал и једва чекам да одем - почела је она, па се присетила и одласка у Шпанију код изабраника.

Фото: Н. Параушић

 

- Први пут да сам мало упознала центар. Раније нисмо могли да напустимо периферију, Немања није могао - објашњавала је Ражнатовићева, након чега је њена пријатељица констатовала да је, знајући њих двоје, увек добар провод, ма где да се налазе.

Затим је најавила и Немањин долазак у Београд.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Sport Klub/Ата имагес

 

- Требало би да дође ускоро у Београд, због окупљања репрезентације. Једва чекам да одем у Катар - прокоментарисала је, па прогворила и о свадби.

- Хаљина за „парти" је била прелепа, али изузетно тешка. Тада сам се нашалила са својим пријатељима да је ово проба за свадбу и да због искуства са овом хаљином нећу имати тешку венчаницу - казала је Анастасија па се и нашалила како се не зна ко би на ту свадбу више каснио, млада или младожења.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Соње Митровић Хани