Ако сте рођени у једном од ових 5 хороскопских знакова, добро размислите пре него се одлучите за брак јер имате веће шансе за развод од осталих знакова зодијака.

Фото: Профимедиа

 

 

Близанци

Превртљиви Близанци једног дана желе једно, а другог нешто сасвим друго, па су с разлогом доспели на ову листу јер се с њима никад не зна. Такође, склони су идеализовању својих партнера па се лако могу разочарати у њих.

Водолија

Воле своју независност и најбоље се осећају када су сами – НАЈУСАМЉЕНИЈИ знак зодијака. Ако се осете спутано у вези или браку, велике су шансе да ће прекинути или затражити развод јер им је слобода на првом месту.

Јарац

За разлику од Близанаца и Водолија, Јарчеви обично нису ти који траже развод, већ то најчешће желе њихови брачни партнери. Наиме, особе рођене у овом знаку труде се да импресионирају своје партнере док не добију шта желе, а то је најчешће брак и тада престану да се труде.

Стрелац

Стрелци обожавају флерт и не могу да се уздрже од њега чак и када су у браку, што се њиховим брачним партнерима, наравно, нимало не свиђа па им након неког времена не гине развод. Ретки су они који могу да издрже у браку с типичним представницима овог знака.

Шкорпија

Баш попут Стрелаца, Шкорпиони не пропуштају прилику за флерт, а склони су и варању својих партнера. Уз то, врло су љубоморни и посесивни у браку или вези, што ретки могу да трпе дуго.

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".