М. К. (19) возач који је синоћ око 23 сата у Банатском Новом Селу ударио трудницу Т. И. (24) која је била у осмом месецу трудноће, имао је пробну возачку дозволу и возио је аутомобил са 0,55 промила алкохола у крви.

Према неким информацијама, сумња се да Т. И. (24) као возач електричног тротинета није поступила по правилима саобраћаја (правило десне стране) и ударила је у леви бочни део путничког возила "рено меган" који је младић возио под дејством алкохола 0,55 промила са и пробном возачком дозволом.

- Она је била у 8 месецу трудноће и превезена је до Опште болнице у Панчеву где јој се стање изненада погоршало и око један сат ујутру је дошло до побачаја - каже извор.

На место несреће одмах су изашли Саобраћајна полиција и заменик ОЈТ Панчево. Даљим радом установљено је да је возач М.К. након саобраћајне незгоде напустио лице места, али се убрзо потом вратио на место незгоде где је и затечен по доласку патроле.

Дежурни заменик ОЈТ у Панчеву је наложила да се путничко возило привремено одузме ради вештачења и да се против возача аутомобила поднесе кривична пријава.

Њему је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће бити спроведен на саслушање у ОЈТ у Панчеву. Он је према сазнањима признао да је ударио трудницу.

- Стање Т. И. је стабилно, задржана је у Општој болници због могућности наступања компликација - додаје извор.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".