Након што је Стефан Ђурић Раста изјавио је да не жели да коментарише напад бивше супруге Ане Николић из родитељске љубави према њиховој ћерки, те навео да не зна да ли је Ана била у алкохолисаном стању када га је порзвала, огласила се певачица на свом Инстаграм профилу.

Ана је у последњој објави упутила Расти још увреда на његов рачун, те испричала до сад непознате детаље о њеним посетама затвору, док је репер служио казну за поседовање наркотика.

Фото: Инстаграм принтскрин/ananikolicofficial

 

- Нисам ни почела, а нема ни потребе... "Из родитељске љубави" некада нажалост роде се и "несоји" нисам ја мајке ми... Није Тара, тате ми.. Биће ипак да си нико. Ти, срамота за мушки род. Пу, бре", написала је она и додала:

- Велики поздрав за чуваре из ЦЗ-а јер могли су, али нису ме свлачили голу у посети овом ситном нарко-трафиканту и нажалост великом нарко-конзументу.

Фото: Инстаграм принтскрин/ananikolicofficial

 

- И да не заборавим, полицајке које нису знале како тачно да ме заведу... Једноставно не постоји опција "бивша жена". Е, ја сам та. Глупа глуперда, ево сама се пријављујем за награду "највећи идиот".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ана Николић - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".