Након паузе Лалић је наставио са сведочењем те описао шта се дешавало са Радојевићевим аутомобилима и како су договарали набавку дроге.

- Преузели смо Радојевићева возила. Одузет је "бмв", "шкода", "ренџ ровер", једнан "мерцедес" с класе купе. Миљковић ми наложио да прибавим лажно овлашћење за тај мерцедес, који се водило на Радојевића. Одвезли смо га уз административни прелаз са КиМ. Тамо смо се нашли са једним Албанцем и предали смо му ауто. Договор да нам као компензацију пошаље марихуану, нисам сигуран да ли је то реализовано. После смо му послали одјаву за то возило. После Радојевићеве смрти Миљковић се дописивао са Лакићевићем, који је на крипти био Џери, нисам сигуран да ли је он прво мислио шта се десило са Здравком, али сарађивао је - рекао је Лалић и додао:

- Две три недеље касније када је Владимир Ковачевић исценирао лажну пуцњаву на Вождовцу, што је урађено по Миљковићевом налогу у циљу да се као прикаже како шкаљарски клан спроводи насиље на улицама, да се пажња полције преусмери на њих. После убиства Лазара Вукићевића, машина за млевење је била расклопљена и Драганић је носио на пескирање, то није био први пут. Тиме су се уклањали трагови и после убиства Вукићевића је машину расклопио, унео у скривену протосторију, поново склопио и ставио у тајну просторију, до тада је машина била у гаражи - рекао је Лалић.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".