Некадашња тенисерка на самом почетку разговора истакла је да ју је улога мајке учинила срећном женом, али да јој је у исто време физички тешко да одржи баланс.

- Бити мајка је нешто најлепше што ми се десило у животу, али и у исто време напорно. Желим да деци усадим све оно чему и ја тежим. Није то лако. Али са друге стране заиста уживам, врло смо активни. Имам потпуно ново поштовање према својој мајци, као и женама које раде и у исто време подижу децу. Физички ми је било напорно, иако сам целу каријеру мало спавала, путовала, мењала авионе, али такву врсту умора као код мајчинства, још нисам доживела. Међутим, када ми деца пруже један искрени осмех, ја све заборавим - рекла је Ана Ивановић и открила на који начин васпитвана синове.

Фото: Профимедиа

 

- Трудимо се да што више времена проводимо напољу и будемо у природи. Не гледамо телевизију. Трудим се да им организујем разне интерактивне игрице, возимо бицикл, трчимо по трави... Битно је да цртају, сецкају и буду креативни. Обожавају да се играју аутомобилима, ипак су они дечаци. Приметила сам и да су Лука и Леон потпуно другачији. Старији је много више повукао на мене, а млађи син је као тата Бастијан - каже Ивановићева.

Фото: Профимедиа

 

Ана је истакла да када је тенис у питању, синови још увек не показују велику заинтересованост за тај спорт.

- Бастијан их мотивише да играју тенис, могу слободно рећи у мањој количини, али подстиче. Међутим, сваки пут кад ја хоћу нешто да им покажем, они кажу тата ће. Не играм са њима тенис. Старији син је доста креативан, воли књиге, као и да црта и пише. Млађи је активнији, можда он буде тенисер - напомиње тенисерка којој и даље недостаје терен - рекла је Ана у емсији "Кец на једанаест" и истакала како је једина ствар за којом жали то што није довољно уживала током каријере, већ је више била штребер.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Ане Ивановић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".