Наша позната глумица Слобода Мићаловић годинама плени својим невероватним глумачким талентом, али оно по чему је људи распознају јесте и њен савршен модни стил.

Њу често имамо прилику да видимо у прелепим креацијама, а ако до сада нисте знали дошло је време да вам отркијемо ко је њена омиљена модна креаторка. 

Фото: Анђела Стевановић Живковић

 

 

У питању је нико други до Верица Ракочевић. И она њој није само модни узор, већ и много више од тога. Верица је Слободи највећа подршка још од малих ногу.

- Била сам скроз сама, имала сам свега 18 година, али сам рекла себи сада ћеш да се бориш. Наравно, имала сам ја тетку Верицу овде, она је увек била ту за мене, али нисам желела баш да се накачим сад жени која је имала брдо обавеза око свог посла и деце. Желела сам све сама да створим - испричала је Слобода једном приликом за домаће медије.

Ово је радак тренутак када је Слобода открила да су њих две у сродству. Заправо, Верица је Слободи тетка. Њих две имају један посебан однос и увек су ту када су једна другој потребне.

Фото: Милена Анђела

 

 

Иако обе напорно раде проналазе време да обаве понеки разговор, посаветују се, а Слобода користи сваку прилику да понесе прелепе хаљине које Верица свим срцем ствара за њу. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Видите фотографије са снимања серије "Игра судбине"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".