Сораја Вучелић се бори се за живот, како преносе домаћи медији. Старлета је у суботу доживела стравичну саобраћајку на граници с Албанијом и налази се у тешком стању.

Вучелићева наводно има поломљена ребра, а појавило јој се унутрашње крварење.

Фото: Инстаграм принтскрин/сорајавуцелиц

 

 

Због овога је јуче пребачена из Албаније у Хрватску на хитну операцију.

- Лекари се од суботе боре за Сорајин живот. Она је одмах после удеса пребачена на једну приватну клинику у Албанији, где је оперисана. Међутим, јуче јој се стање погоршало и појавило јој се унутрашње крварење. Породица и пријатељи су одлучили да је на нову операцију пребаце у Хрватску - прича извор за Информер близак старлети и објашњава шта се заправо десило кобне суботе.

- Сораја је са Космета кренула ка Албанији са другарицом. Возила је "Мерцедесов" џип, на који је налетео комби. Од силине ударца Сораја замало није полетела кроз шоферку. Она је грудним кошем треснула у волан, поломила ребра и повредила унутрашње органе.

Фото: Инстаграм принтскрин/сорајавуцелиц

 

 

Према његовим речима, сцена на месту саобраћајке је била језива!

- Ауто је скроз уништен! Ватрогасци су морали Сорају и њену другарицу да извлаче из џипа. Хитна помоћ је брзо стигла на лице места и затекла је без свести. Прикључили су је на инфузију и одвезли на једну приватну клинику. Лекари су је детаљно прегледали и утврдили су да има поломљена ребра, повреде врата, плућа и абдомена, па је оперисана. Међутим, јуче се изненада појавило ново крварење и мора да иде на нову интервенцију - прича извор за Информер.

Купила џип летос у Црној Гори

Сораја Вучелић купила џип с којим се слупала летос у Црној Гори за 120.000 евра. Екипа емисије "Папраззо лов" уловила је старлету док се возикала скупоценим аутомобилом по Тивту, пре месец и по дана.

(Информер)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Драгане Косјерине

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".