Певачица Зорана Павић присетила се свог детињства које је провела на салашу код баке и деке.

- Детињство сам провела код баке и деке на салашу. Моја мајка Олга и мој нажалост покојни отац Томислав су живели и радили у Београду и ја сам се у Београд преселила тек када сам кренула у школу, а кренула сам са шест година, нешто као раније. То моје детињство некако највише везујем за баку Љубицу Бјелогрлић и деку Милана Бјелогрлића. Ја сам била ушушкана од стране та два дивна човека на том салашу. Иначе, мој деда Милан Бјелогрлић је умро у стотој години, што не мислим да је баш нека срећа зато што је сахрано три своја сина и своју супругу са којом је цео живот био. Знали су колико волим животиње и с обзиром на то да су моји бака и дека били веома вредни људи они су одлазили и радили... коњи, краве, све што подразумева један салаш, а мени када мацу пусте у кућу Зорана је била срећна. Сигурна сам да сам се родила са једном великом љубављу када су у питању животиње, они су то препознали и тако је маца решавала ту неку врсту усамљености - истакла је певачица присећајући се лепих тренутака који је везују за најранији период живота.

Фото: АТА имагес

 

Међутим и ти лепи тренуци били су проткани тугом јер је певачица веома често морала да се суочи са одласком родитеља што јој је тешко падало и на њу и дан данас оставило велики траг.

 - Е, сад оно што је важно Славице и за вашу професију то је да када су ми мама и тата долазили из Београда и остали ту викенд и онда одлазили то ми је тако једна туга за цео живот. Ти одасци, ти растанци, то ми је остало заувек јер ми је бака говорила. Касније су ми се родитељи и развели па је долазила мама, па је долазио тата... И она ми је рекла једном када је одлазила онако низ пут: "Немој да плачеш Зорана то ће мами веома тешко да падне", и онда сам ја одлазила у једну пајту, они који знају војводину, знају како то изгледа и ја сам плакала у тој пајти- рекла је певачица Зорана Павић којој су у том тренутку сузе наврле на очи и наставила:

- И ја уопште не знам ни да ли сам довољно суза ни ту поторшила зато што дан данас растанке јако тешко подносим.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Маја Маријана

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".