Бојанић је такође осумњичен за убиство Риста Мијановића. Како преносе тамошњи медији, полицијске екипе претражиле су двориште виле у којој се Бојанић скривао, сумњајући да би ту могло бити закопано тело Мијановића, преноси Дејли сабах. Потрага ће бити настављена и током наредних дана.

Мијановић је наводно био члан “шкаљарског клана” који је од 2014. био у завади са “кавачким кланом”. “Кавачки клан” је у септембру у Истанбулу оптужен за убиство “шкаљарског шефа” Јована Вукотића.

Турска телевизија Си-Ен-Ен Турк известила је да је Бојанић, чији је надимак “Борис”, међу 45 најтраженијих криминалаца у Европи и да је у Турску ушао с лажним пасошем на име “Анделеw Белцхеw Јордан”.

Медији су објавили да је припадницима турске банде чији се вођа налази у притвору у Италији исплаћено око милион еура за убиство Вукотића.

Вукотић, за којим је Србија трагала, прије три године је ухапшен у Турској и изручен Србији, гђе је након суђења пуштен на слободу. Наводно се, као и Бојанић, с лажном личном картом и пасошем вратио у Турску.

У сукобу ова два клана од 2014. је убијено 50-ак особа.

(Стандард)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".