Драгане Вујиновић, једна од такмичарки, признала је да за потребе свог мастер рада урадила истраживање поменуте емисије , а најинтересантнији део је свакако био када је изнела информације које је сакупила.

- Урадила сам анализу и наше, односно ваше емисије. Имам цео рад, па ако буде прилике и прођем даље, онда ћемо да погледамо заједно. Ја ћу следећи пут да изнесем све, целу статистику и гледаност – започела је Драгана, на шта се  Жика одмах надовезао:

Фото: АТА имагес

 

- Чекај, да те питам нешто, то је сад мастер рад, раније су били магистри, а сад су мастери. То сам хтео само да утврдим пошто сам ја мало старомодан. Кад си већ размишљала и радила око музичких емисија, хајде сада ми реци до каквих си закључака дошла. Знам ја шта је то, ти си ушла у такмичење да све ово погледаш и истражиш изнутра.  

- Радили смо анализу и "Пикнових звездица", "Звезда Гранда" и "Никад није касно" , тема је била маркетинг и гледаност. У суштини ову емисију гледају сви, све генерације. Нема оно да је гледају људи од 25-35 година, већ сви. И посебно је важно да се прати у иностранству доста, тако да сте одлични – одговорила је Драгана.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Бошко Јаковљевић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".