Према астрологији, постоје неки хороскопски знаци којима је теже од других да изразе своја осећања.

Водолија

Водолије воле да избегавају нервозне, драматичне ситуације у којима би могли да изгубе контролу. Они посебно мрзе да јавно изражавају своје емоције и у таквим ситуацијама могу да се осећају непријатно. Иако је застрашујуће отворити се некоме, није толико ако своје осећања поделите с неким коме сте блиски и коме верујете.

Фото: Профимедиа

 

Девица

Они су перфекционисти и не воле да изражавају своја осећања ако то није потребно. Можда делују хладно, али срце им је пуно емоција, али страх од рањивости пред другима им смета да се истински изразе.

Јарац

Јарци су познати по томе што су велики радници који на живот воле да гледају с практичне тачке гледишта. Људи рођени под овим знаком не допуштају да им емоције сметају у циљевима. Иако ретко откривају своје мисли и осећања, ако наиђе права особа, можда ће се променити.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија

Страствена Шкорпија испуњена је осећањима, али не воли да изгуби контролу над ситуацијом. Тешко им је да верујете људима, што је главни разлог зашто не показују како се стварно осећају. Иако већина људи ово понашање може да замени бахатошћу, заправо их страх од издаје спречава у изражавању својих истинских осећања.

Вага

Ваге су људи који воле да одржавају равнотежу у животу. Дакле, не воле да праве сцене или терају некога да се осећа лоше због било чега. То их тера да све држе у себи, али након неког времена ‘експлодирају’ од емоција.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".